Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alpha boys (437397) - Ariquitaun F.C. (120083) » 161769968: T23/J14/IV

Liga 161769968 Información oficial sobre el partido 161769968 en Hattrick

31.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 14 / IV.25 (3448)

Alpha boys Alineación oficial del equipo 'Alpha boys' en el partido 1 - 2 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
0 - 1 Kristóf Vlaszák (30')
0 - 2 Rafael Benítez (36')
Enric Hernández (50') 1 - 2
Alpha boys Alineación oficial del equipo 'Alpha boys' en el partido 1 - 2 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alpha boys Alineación oficial del equipo 'Alpha boys' en el partido 2 - 1 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alpha boys

Goles Goles

  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Enric Hernández trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Alpha enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Petronilo Musgo va estar a punt d'empatar per a Alpha quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Iván Ramírez va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maurici Riera.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Juan Damián Haro de Alpha va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Maurici Riera va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pau Serra de Alpha es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ariquitaun F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Ariquitaun es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kristóf Vlaszák es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Ariquitaun va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rafael Benítez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Ariquitaun va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Víctor Segura va quedar-se sol davant el porter Juan Lobera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ariquitaun, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Pepe Infante va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Ariquitaun van sortir al contraatac amb encert al minut 51, però Raúl Sanmartí no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kristóf Vlaszák, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kristóf Vlaszák va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Rafael Margarit va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Ariquitaun es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.