Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

frintini's team (122891) - Badalona94 C.F (121198) » 161769026: T23/J1/IV

Liga 161769026 Información oficial sobre el partido 161769026 en Hattrick

01.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / IV.9 (3432)

frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido 4 - 1 RCD Helmántico Alineación oficial del equipo 'RCD Helmántico' en el partido
Jonathan MacShannachan (7') 1 - 0
Jonathan MacShannachan (12') 2 - 0
2 - 1 Cálico Domínguez (26')
Knud Brodersen (79') 3 - 1
Quinto Ellinger (83') 4 - 1
frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido 4 - 1 RCD Helmántico Alineación oficial del equipo 'RCD Helmántico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido 4 - 0 RCD Helmántico Alineación oficial del equipo 'RCD Helmántico' en el partido
Tiene un resultado normal 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frintini's team

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jonathan MacShannachan ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, frintinis es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jonathan MacShannachan va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Knud Brodersen es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El contraatac de frintinis va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Quinto Ellinger va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Peter Bleicher de frintinis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jacob Lassen va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 53 (Tirita (médico)): Jordi Castaño va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Jacob Lassen va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de frintinis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

RCD Helmántico

Goles Goles

  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats de Helmántico van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Cálico Domínguez va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Jorge Freixas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Zvonko Štrkalj va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Freixas de Helmántico es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Carlos Hormigón de Helmántico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Paweł Terpiłowski de Helmántico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ecequiel Arca s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80 de partit, Paweł Terpiłowski de Helmántico va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.