Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD. Español del Alquian (489908) - Putumayo (48845) » 157380190: T22/R11

Copa 157380190 Información oficial sobre el partido 157380190 en Hattrick

16.01.2008 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 11

antomolongui Alineación oficial del equipo 'antomolongui' en el partido 6 - 1 viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
antomolongui Alineación oficial del equipo 'antomolongui' en el partido 3 - 2 viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido
Tiene bastante suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,4 % 23,1 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

antomolongui

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): David Asturias s'emportà una gran ovació del públic local al minut 29, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Fabrizio Manzato de antomolongui, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Sergi Àngel de antomolongui va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fabrizio Manzato va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de antomolongui pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giacomo Osolo va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Elvar Rafn Lárusson va augmentar la diferència de antomolongui a 6 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Asturias! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fabrizio Manzato. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abe Delius de antomolongui amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): En Sergi Àngel va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

viciosos debutantes

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Enrique Gómez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Peter Henriksson va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Ursino Unamuno, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sócrates de Barros.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): debutantes va fer una substitució al minut 25. Gervasio Alcántara va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Davy Rousset.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Luc Zander ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.