Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cobra en Bueno (1368966) - Sporting Mallorca (1459109) » 150040538: T22/J11/X

Liga 150040538 Información oficial sobre el partido 150040538 en Hattrick

19.01.2008 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / X.3833 (182400)

Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido 1 - 0 Sporting Mallorca Alineación oficial del equipo 'Sporting Mallorca' en el partido
Hugo Batista (71') 1 - 0
Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido 1 - 0 Sporting Mallorca Alineación oficial del equipo 'Sporting Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido 2 - 0 Sporting Mallorca Alineación oficial del equipo 'Sporting Mallorca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cobra en Bueno

Goles Goles

  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 71 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Hugo Batista. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Semih Camızoğlu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alfonso Cortejana estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a David Roldán Gaona després que el jugador de Cobra li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roger Voldemort va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tom ''Plak'' Rolfsson.

Sporting Mallorca

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): El Sporting va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ángel Manuel Delaportella la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Geri Decrauzat, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 53 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Mauro Bordonada al minut 74 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mauro Bordonada va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mateo Bjelajac de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.