Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Primo Punset (990816) - CE Desperta Ferro (1431040) » 149973481: T22/J9/X

Liga 149973481 Información oficial sobre el partido 149973481 en Hattrick

05.01.2008 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / X.1989 (167244)

Maskeperros Alineación oficial del equipo 'Maskeperros' en el partido 2 - 0 CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido
Mauro Flons (58') 1 - 0
Muriel Bola (74') 2 - 0
Maskeperros Alineación oficial del equipo 'Maskeperros' en el partido 2 - 0 CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maskeperros Alineación oficial del equipo 'Maskeperros' en el partido 3 - 0 CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maskeperros

Goles Goles

  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Javier Valdés Díaz sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mauro Flons que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Muriel Bola de Maskeperros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 19 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Muriel Bola, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Cagromiz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Cagromiz per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hóracio Ramos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Raúl Seco Serrano de Maskeperros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Francesc Guilella ocupà el lloc d'en Xelasio Nores al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de Maskeperros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de Maskeperros, en Raúl Seco Serrano, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

CE Desperta Ferro

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Desperta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bernardo Elgueza, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Desperta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Dani Bachs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafa Santillán de Desperta es va guanyar la targeta groga merescudament.