Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sandov (1579057) - Team Ferrari Llorca F.C (489103) » 149457606: T22/J9/X

Liga 149457606 Información oficial sobre el partido 149457606 en Hattrick

05.01.2008 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / X.2417 (170744)

Granada.CF. Alineación oficial del equipo 'Granada.CF.' en el partido 1 - 1 Zanarkand_Abes Alineación oficial del equipo 'Zanarkand_Abes' en el partido
Josselin Franc (8') 1 - 0
1 - 1 Marco Aldini (33')
Granada.CF. Alineación oficial del equipo 'Granada.CF.' en el partido 1 - 1 Zanarkand_Abes Alineación oficial del equipo 'Zanarkand_Abes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granada.CF. Alineación oficial del equipo 'Granada.CF.' en el partido 1 - 2 Zanarkand_Abes Alineación oficial del equipo 'Zanarkand_Abes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granada.CF.

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 8 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Josselin Franc llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Granada.CF. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Morten Borch en un 1 contra 1 amb el porter Donato Sarti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Granada.CF. sortien al contraatac. La falta llançada per Josselin Franc va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Carlos Zúñiga de Granada.CF. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josselin Franc es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zanarkand_Abes

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Marco Aldini, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Andre Olsson va fer una jugada per la banda esquerra, però Pietro Zucchetti va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Óscar Quesada Carrión va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Pablo López de Zanarkand_Abes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Juan Antonio Pérez que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andre Olsson de Zanarkand_Abes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.