Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paso que arraso (1434817) - oscarteam (794841) » 149054011: T22/J3/X

Liga 149054011 Información oficial sobre el partido 149054011 en Hattrick

24.11.2007 14:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / X.173 (96256)

Morgueta f.c. Alineación oficial del equipo 'Morgueta f.c.' en el partido 2 - 3 steaua sta mu mala Alineación oficial del equipo 'steaua sta mu mala' en el partido
0 - 1 Igor Gajos (2')
Constantin Toma (31') 1 - 1
Eduardo Bellés (67') 2 - 1
2 - 2 Philipp Dotzler (71')
2 - 3 Raúl Iracheta (74')
Morgueta f.c. Alineación oficial del equipo 'Morgueta f.c.' en el partido 2 - 3 steaua sta mu mala Alineación oficial del equipo 'steaua sta mu mala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Morgueta f.c. Alineación oficial del equipo 'Morgueta f.c.' en el partido 0 - 3 steaua sta mu mala Alineación oficial del equipo 'steaua sta mu mala' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morgueta f.c.

Goles Goles

  • 136 Minuto 31 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Tobias Ivarsson va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Constantin Toma se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 1 al minut 31 per a Morgueta.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Passats 67 minuts, Eduardo Bellés, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Morgueta es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Morgueta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eliseo Olixisto va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Constantin Toma va estar a punt d'empatar per a Morgueta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Tomas Mårtensson va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Bellés va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Eduardo Bellés una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Tomas Mårtensson va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Rosales de Morgueta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Sanford Clemens, que no va rendir al seu nivell habitual.

steaua sta mu mala

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): Raúl Iracheta de steaua va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Igor Gajos que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 107 Minuto 71 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Philipp Dotzler semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a steaua. Qui ho havia de dir! 2 - 2.
  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): En Raúl Iracheta va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 74. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Tobias Ivarsson de steaua va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raúl Iracheta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones