Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

STEAUA DE CAMPAMENTO (1419878) - atletico san agustin FC (310104) » 148511738: T22/J5/IX

Liga 148511738 Información oficial sobre el partido 148511738 en Hattrick

08.12.2007 15:40:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / IX.584 (60855)

Atletich Vilafortuny C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletich Vilafortuny C.F.' en el partido 0 - 2 Los Tornies Alineación oficial del equipo 'Los Tornies' en el partido
0 - 1 Avshalom Harazi (15')
0 - 2 Donat Pérez (17')
Atletich Vilafortuny C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletich Vilafortuny C.F.' en el partido 0 - 2 Los Tornies Alineación oficial del equipo 'Los Tornies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletich Vilafortuny C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletich Vilafortuny C.F.' en el partido 0 - 5 Los Tornies Alineación oficial del equipo 'Los Tornies' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletich Vilafortuny C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): Vilafortuny van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 60 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Felipe Martínez Polo no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Ubalde de Vilafortuny es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Santiago Garardi de Vilafortuny va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Seniko Anasagasti va prendre el seu rol al minut 26.

Los Tornies

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Avshalom Harazi que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Donat Pérez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 17.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Alberto Vecina haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Tornies al minut 53.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Avshalom Harazi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Avshalom Harazi s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Després de 29 minuts, Tornies va veure com el seu jugador Joaquín Soto havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Raphaël Guillemot entraria per ocupar el seu lloc.