Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - Fjgonzalez (777453) » 147976443: T22/J13/VIII

Liga 147976443 Información oficial sobre el partido 147976443 en Hattrick

02.02.2008 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 13 / VIII.1049 (178592)

El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido 1 - 5 Sith's Team Alineación oficial del equipo 'Sith's Team' en el partido
Albert Aymerich (12') 1 - 0
1 - 1 Raül Páez (14')
1 - 2 Xes Asuaga (36')
1 - 3 Raül Páez (83')
1 - 4 Joep Beekman (84')
1 - 5 Eduardo Alapont (87')
El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido 1 - 5 Sith's Team Alineación oficial del equipo 'Sith's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido 0 - 7 Sith's Team Alineación oficial del equipo 'Sith's Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): CSKA prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Albert Aymerich va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Escuder de CSKA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Santiago Escuder va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Joaquín Conde Quintero ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Sith's Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Raül Páez, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 14.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, Siths es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Xes Asuaga es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Raül Páez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Siths va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Joep Beekman va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Eduardo Alapont de Siths va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Juan Manrique, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hugo Jiménez Fuentes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oliver Flache va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eduardo Alapont va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Raül Páez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Quan en Jani Mäntypuro es va retirar del terreny de joc al minut 88 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Siths es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.