Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erreala1909 (778644) - F.C Guadalmar (491448) » 147976058: T22/J9/VIII

Liga 147976058 Información oficial sobre el partido 147976058 en Hattrick

05.01.2008 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / VIII.1049 (178592)

Threepwood FC Alineación oficial del equipo 'Threepwood FC' en el partido 1 - 4 Suntrack Tin F.C. Alineación oficial del equipo 'Suntrack Tin F.C.' en el partido
0 - 1 Donovan Ferret (8')
0 - 2 Valentín Gómez (42')
0 - 3 Ricardo Engi (42')
0 - 4 Gilberto Resende (44')
Francesc Vinaixa (79') 1 - 4
Threepwood FC Alineación oficial del equipo 'Threepwood FC' en el partido 1 - 4 Suntrack Tin F.C. Alineación oficial del equipo 'Suntrack Tin F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Threepwood FC Alineación oficial del equipo 'Threepwood FC' en el partido 4 - 1 Suntrack Tin F.C. Alineación oficial del equipo 'Suntrack Tin F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Threepwood FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 79 de partit i el marcador es posà 1 - 4 quan en Francesc Vinaixa, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Threepwood a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 43 minuts de joc, Earl Marshall semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Maurice Russer no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Threepwood va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Francesc Vinaixa va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Franek Pawleta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): El Threepwood va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Francesc Vinaixa la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Edmund Stetter es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Suntrack Tin F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Kalle Taaning va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Suntrack, Donovan Ferret, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Suntrack l'avantatge per 0 - 2. Valentín Gómez en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Ricardo Engi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 0 - 3 per a Suntrack.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Gilberto Resende de Suntrack va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Giuseppe Gaeta va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Valentín Gómez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 45 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Suntrack va anar a parar a la dreta de l'atac on en Valentín Gómez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Gilberto Resende quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Giuseppe Gaeta, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kalle Taaning de Suntrack va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.