Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fjgonzalez (777453) - Erreala1909 (778644) » 147975911: T22/J3/VIII

Liga 147975911 Información oficial sobre el partido 147975911 en Hattrick

24.11.2007 15:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / VIII.1049 (178592)

Sith's Team Alineación oficial del equipo 'Sith's Team' en el partido 1 - 2 Threepwood FC Alineación oficial del equipo 'Threepwood FC' en el partido
Giancarlo Chiaverotti (27') 1 - 0
1 - 1 Francesc Vinaixa (44')
1 - 2 Francesc Vinaixa (87')
Sith's Team Alineación oficial del equipo 'Sith's Team' en el partido 1 - 2 Threepwood FC Alineación oficial del equipo 'Threepwood FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sith's Team Alineación oficial del equipo 'Sith's Team' en el partido 1 - 3 Threepwood FC Alineación oficial del equipo 'Threepwood FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 6,0 % 73,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sith's Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Giancarlo Chiaverotti va donar a Siths un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Raül Páez va sortir molt desviat al minut 35.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexander Trotter va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raül Páez de Siths va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Roberto Meireles de Siths va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Threepwood FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 44 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Francesc Vinaixa.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Passats 87 minuts de partit, Threepwood es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Francesc Vinaixa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Maximillian Hinterndorfer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francesc Vinaixa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 65, quan en Earl Marshall va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jonathan Verhelpen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jonathan Verhelpen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavi Munné de Threepwood va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82 en Johan Stålblom va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gernot Madl va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ernesto Queimado.
  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Earl Marshall, de Threepwood, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pedro Pablo Barbarà el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jonathan Verhelpen no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.