Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Rudos de Gonzus (310466) - Las Brujas F.C (30658) » 147443835: T22/J5/VII

Liga 147443835 Información oficial sobre el partido 147443835 en Hattrick

08.12.2007 15:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / VII.471 (38507)

Los Rudos de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Rudos de Gonzus' en el partido 2 - 0 FORZA DIAZNACHO Alineación oficial del equipo 'FORZA DIAZNACHO' en el partido
Luís Neto (53') 1 - 0
Piercarlo Marinoni (71') 2 - 0
Los Rudos de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Rudos de Gonzus' en el partido 2 - 0 FORZA DIAZNACHO Alineación oficial del equipo 'FORZA DIAZNACHO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Rudos de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Rudos de Gonzus' en el partido 0 - 1 FORZA DIAZNACHO Alineación oficial del equipo 'FORZA DIAZNACHO' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rudos de Gonzus

Goles Goles

  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gonzus eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 53, Luís Neto va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Piercarlo Marinoni va augmentar l'avantatge de Gonzus a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Gonzus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Luís Neto des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mauro Pelaz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 45 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 45 de partit, quan un jugador de Gonzus, en Luís Neto, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

FORZA DIAZNACHO

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ameen Ababneh Abu-Hossein de DIAZNACHO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): DIAZNACHO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Víctor Pozuelo va desviar el xut final de Aníbal Góngora després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Valentín Álamo Gómez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Juan Jesús Ibarra quasi redueix la diferència al marcador al minut 76, però una gran estirada d'en Víctor Pozuelo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ameen Ababneh Abu-Hossein de DIAZNACHO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ameen Ababneh Abu-Hossein va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.