Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toribio FC (49348) - los hombres de judas (772086) » 146394270: T22/J8/VI

Liga 146394270 Información oficial sobre el partido 146394270 en Hattrick

29.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 8 / VI.548 (14866)

Sickboy_HeO F.C. Alineación oficial del equipo 'Sickboy_HeO F.C.' en el partido 3 - 1 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
0 - 1 Bronis?aw Pa?ubski (16')
Thorin Márquez (35') 1 - 1
Alexander Klinggräff (58') 2 - 1
Mikael Kantanen (79') 3 - 1
Sickboy_HeO F.C. Alineación oficial del equipo 'Sickboy_HeO F.C.' en el partido 3 - 1 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sickboy_HeO F.C. Alineación oficial del equipo 'Sickboy_HeO F.C.' en el partido 1 - 0 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sickboy_HeO F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Zhai Wei Fu després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de hombres Bronisław Pałubski, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sickboy_HeO amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant Thorin Márquez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Sickboy_HeO s'avançava al marcador al minut 58, després d'un rebot que va caçar en Alexander Klinggräff per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mikael Kantanen es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pål Säfstål hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Alexander Klinggräff va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sickboy_HeO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): El jugador de Sickboy_HeO Iñaki Boira va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mikael Nivala va entrar en el seu lloc.

los hombres de judas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): hombres van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 8, però Jesper Wegener va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el hombres sortien al contraatac. La falta llançada per Stefan Wołowicz va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): hombres van sortir al contraatac al minut 69, però Bronisław Pałubski va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Héctor Tordera de hombres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Després de 40 minuts, hombres va veure com el seu jugador Stefan Wołowicz havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Nils Ehnhult entraria per ocupar el seu lloc.