Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ragnaroks (438644) - kamper club (437469) » 146123005: T22/J3/IV

Liga 146123005 Información oficial sobre el partido 146123005 en Hattrick

24.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / IV.48 (3471)

G. D. RAPOSENSE Alineación oficial del equipo 'G. D. RAPOSENSE' en el partido 4 - 2 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
0 - 1 Ceferino González (2')
Cristian Ayetxu (4') 1 - 1
Josep Domínguez (24') 2 - 1
Manuel Lamas (29') 3 - 1
Folkert Jan Niëns (65') 4 - 1
4 - 2 Javier Sacristán (88')
G. D. RAPOSENSE Alineación oficial del equipo 'G. D. RAPOSENSE' en el partido 4 - 2 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
G. D. RAPOSENSE Alineación oficial del equipo 'G. D. RAPOSENSE' en el partido 5 - 0 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G. D. RAPOSENSE

Goles Goles

  • 113 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els jugadors del RAPOSENSE amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 4, deixant Cristian Ayetxu en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Luis Pino de RAPOSENSE va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Josep Domínguez, que no va perdonar.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Manuel Lamas va augmentar l'avantatge de RAPOSENSE a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, RAPOSENSE va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Folkert Jan Niëns, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Folkert Jan Niëns de RAPOSENSE va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Josep Domínguez que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 82 podia haver acabat en gol, però Enrique Roelas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Samuel Navarrete gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Roelas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): RAPOSENSE es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antoni Baradad no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Pino al camp.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de RAPOSENSE Tautgirdas Dudkevičius va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Luis Pablo Rubio va entrar en el seu lloc.

kamper club

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Ceferino González donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 153 Minuto 88 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, kamper seguien lluitant fins al final. Al minut 88, fruit d'aquests esforços, Javier Sacristán va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Montilla Martos de kamper la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Semen Stoyanov de kamper va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.