Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Despertaferros F.C (117870) - Atletico United F.C. (488599) » 146122324: T22/J10/IV

Liga 146122324 Información oficial sobre el partido 146122324 en Hattrick

12.01.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / IV.39 (3462)

Despertaferros F.C Alineación oficial del equipo 'Despertaferros F.C' en el partido 2 - 2 salinas fc Alineación oficial del equipo 'salinas fc' en el partido
0 - 1 Álvaro Araujo (17')
Georg Milanovic (23') 1 - 1
1 - 2 Juan Antonio Unzalu (39')
Georg Milanovic (41') 2 - 2
Despertaferros F.C Alineación oficial del equipo 'Despertaferros F.C' en el partido 2 - 2 salinas fc Alineación oficial del equipo 'salinas fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Despertaferros F.C Alineación oficial del equipo 'Despertaferros F.C' en el partido 2 - 3 salinas fc Alineación oficial del equipo 'salinas fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,0 % 75,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Despertaferros F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors del Despertaferros amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 23, deixant Georg Milanovic en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Georg Milanovic facilitava les coses al Despertaferros amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 14, tothom va saber perquè en Thibaut Mayeax era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Despertaferros va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Georg Milanovic va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a Despertaferros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ferry van Ravestein, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Louis Strobel va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 53 (Tirita (médico)): Juan Antonio Girona va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Despertaferros estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

salinas fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): salinas agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Álvaro Araujo amb mestria.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, salinas es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Juan Antonio Unzalu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del salinas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Antonio Unzalu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Al minut 52, Sascha Zavagnin de salinas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.