Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

oviedou.d. (486368) - millonarios c.f (49340) » 140664936: T21/R6

Copa 140664936 Información oficial sobre el partido 140664936 en Hattrick

22.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 6

That's all, folks! Alineación oficial del equipo 'That's all, folks!' en el partido 5 - 4 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
That's all, folks! Alineación oficial del equipo 'That's all, folks!' en el partido 1 - 0 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
Tiene mucha potra 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

That's all, folks!

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 19 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jordi Ramallo llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): SCC va posar-se per davant 2 - 1 al minut 37, quan Jordi Ramallo va llançar una pena màxima perfectament.
  • 135 Minuto 44 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Rikkert Gehlen de SCC va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 2.
  • 132 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SCC a 4 - 2. Felipe Clavé va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): SCC va aconseguir el 5 - 2 quan Felipe Clavé va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Felipe Juan Froilán Carranza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Ramallo de SCC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Sociedad S.A.D.

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Heriberto Acuña va acabar en una passada genial cap al jugador de Sociedad Dierk Perk, que va marcar el 1 - 1.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Sociedad sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Cezary Leonarczyk va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 117 Minuto 80 (Gol evento especial cansancio): En Nazzareno La Vacca havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Heriberto Acuña per endur-se la pilota i posar el 5 - 3 al marcador.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): El Sociedad era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Dierk Perk va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 5 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Heriberto Acuña, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xuan Xosé Quintero de Sociedad es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.