Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Schalke 07 (441324) - millonarios c.f (49340) » 140416907: T21/R5

Copa 140416907 Información oficial sobre el partido 140416907 en Hattrick

15.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 5

Aluminosis Alineación oficial del equipo 'Aluminosis' en el partido 1 - 5 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aluminosis Alineación oficial del equipo 'Aluminosis' en el partido 1 - 0 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aluminosis

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Andrea Musci es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Francisco Reyes no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jasper Inglis no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Vales de Aluminosis es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Vales va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Real Sociedad S.A.D.

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sociedad eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Jaime Comprese va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 34, en Heriberto Acuña del Sociedad va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Dierk Perk que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jaime Comprese arribés a peus de Dierk Perk, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Sociedad el 0 - 3.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Heriberto Acuña de Sociedad va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 4 al marcador.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Cezary Leonarczyk va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Sociedad, al minut 80. El marcador va canviar a 1 - 5.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Massimiliano Ciaccia es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Txevi Creus.