Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CORDOBA JUVENIL FINA CLARA (989551) - GOLOSA CF (1417067) » 131391794: T21/J3/X

Liga 131391794 Información oficial sobre el partido 131391794 en Hattrick

04.08.2007 14:25:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / X.4001 (182568)

Londonderry Alineación oficial del equipo 'Londonderry' en el partido 4 - 2 FutbolinPichu Alineación oficial del equipo 'FutbolinPichu' en el partido
0 - 1 Zden?k Prok?pek (32')
0 - 2 Manuel Pokorny (33')
Dumitru Popa (56') 1 - 2
Raúl Doncel (57') 2 - 2
Veli-Pekka Uusioja (86') 3 - 2
Dumitru Popa (88') 4 - 2
Londonderry Alineación oficial del equipo 'Londonderry' en el partido 4 - 2 FutbolinPichu Alineación oficial del equipo 'FutbolinPichu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Londonderry Alineación oficial del equipo 'Londonderry' en el partido 3 - 2 FutbolinPichu Alineación oficial del equipo 'FutbolinPichu' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,6 % 8,2 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Londonderry

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Retana va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Londonderry, Dumitru Popa, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Londonderry s'esgargamellaven dempeus per esperonar Raúl Doncel que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 57 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Veli-Pekka Uusioja ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Londonderry es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Londonderry va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dumitru Popa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Servando Alfaro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, José Pla Cano de Londonderry va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eldert Yzer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Servando Alfaro, jugador de Londonderry, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 67. Eldert Yzer, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

FutbolinPichu

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): En Zdeněk Prokůpek va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 32. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, FutbolinPichu va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Pokorny, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Carlos Sifontes va estar a punt de posar per davant a FutbolinPichu amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fritz Bernhardt va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jorge Retana es va comportar com un juvenil al minut 33 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jordi Alemany va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 80, quan en Jordi Alemany va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zdeněk Prokůpek de FutbolinPichu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.