Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ketadictos FC (1364957) - Alastruey's (992299) » 131362277: T21/J2/X

Liga 131362277 Información oficial sobre el partido 131362277 en Hattrick

28.07.2007 14:25:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / X.2109 (170436)

Real Galicia Alineación oficial del equipo 'Real Galicia' en el partido 0 - 3 Alcoyano Alineación oficial del equipo 'Alcoyano' en el partido
0 - 1 Bienvenido Almarza (35')
0 - 2 Alessandro Mello (43')
0 - 3 Bienvenido Almarza (78')
Real Galicia Alineación oficial del equipo 'Real Galicia' en el partido 0 - 3 Alcoyano Alineación oficial del equipo 'Alcoyano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Galicia Alineación oficial del equipo 'Real Galicia' en el partido 0 - 6 Alcoyano Alineación oficial del equipo 'Alcoyano' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Galicia

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Galicia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de César Novoa des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Francisco Tapia de Galicia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Galicia, en Vicente Rull, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Alcoyano

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bienvenido Almarza que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Alcoyano va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Hugo Campillo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alessandro Mello que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Bienvenido Almarza va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Oscar Plano va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Hugo Campillo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Rebollo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cristóbal Palomo es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felipe Novell. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Quintín Gaztañaga va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Javier Rebollo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felipe Novell. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Mello de Alcoyano es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Ramón Aguado de Alcoyano va abandonar el terreny de joc després de 65 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Àlex Boronat va entrar en el seu lloc.