Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los weskenses (1418224) - Guttburgo F.C. (487300) » 131227540: T21/J4/X

Liga 131227540 Información oficial sobre el partido 131227540 en Hattrick

11.08.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / X.842 (96925)

Gafapasta Alineación oficial del equipo 'Gafapasta' en el partido 2 - 4 Plata Quemada Alineación oficial del equipo 'Plata Quemada' en el partido
Cornelio Mena (29') 1 - 0
1 - 1 Manuel Maria Ferreira (36')
1 - 2 Cao Chunlong (58')
1 - 3 Manuel Maria Ferreira (64')
1 - 4 Carles Bellvehí (72')
Niceto Dapena (76') 2 - 4
Gafapasta Alineación oficial del equipo 'Gafapasta' en el partido 2 - 4 Plata Quemada Alineación oficial del equipo 'Plata Quemada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gafapasta Alineación oficial del equipo 'Gafapasta' en el partido 2 - 2 Plata Quemada Alineación oficial del equipo 'Plata Quemada' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gafapasta

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Cornelio Mena va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gafapasta.
  • 104 Minuto 76 (Gol de penalti): Gafapasta aconseguia el 2 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Niceto Dapena al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Gafapasta va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Alejandro Serón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Gafapasta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 19, però Ricardo Sancho va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Manuel Rodríguez va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 78 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Humbert Molins després que el jugador de Gafapasta li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Mariano Montufar de Gafapasta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Plata Quemada

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Manuel Maria Ferreira marqués l'empat. Al minut 36 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Passats 58 minuts de partit, Quemada es va posar per davant amb un 1 - 2 quan 曹 (Cao) 淳龍 (Chunlong) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Quemada va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Manuel Maria Ferreira va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Carles Bellvehí va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 1 - 4 per a Quemada.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pedro Fernán Pérez va entorpir al marcador d'en Gilberto Juanes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Carles Bellvehí va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Manolo Heras Canales de Quemada, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Gilberto Juanes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.