Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FILIAL DEL CARTAGENA A SEGUNDA (777355) - Arteixo FC (779553) » 131098758: T21/J9/IX

Liga 131098758 Información oficial sobre el partido 131098758 en Hattrick

15.09.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / IX.590 (60861)

dolfin Alineación oficial del equipo 'dolfin' en el partido 1 - 3 Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido
0 - 1 Dawid Bartoszewski (2')
0 - 2 Camilo Pereira (31')
Kjell Hætta (33') 1 - 2
1 - 3 Camilo Pereira (55')
dolfin Alineación oficial del equipo 'dolfin' en el partido 1 - 3 Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
dolfin Alineación oficial del equipo 'dolfin' en el partido 5 - 0 Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido
Es un cenizo 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dolfin

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Kjell Hætta va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Óscar Saélices va estar a punt d'empatar per a dolfin quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Cibrao Costoia va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Óscar Saélices va estar a punt d'empatar per a dolfin quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Cibrao Costoia va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Miljenko Livaja no oblidarà el que li va passar durant el minut 73. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Dinu Roman de dolfin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): dolfin es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Eulalio Jácome no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ćazim Šurković al camp.

Arteixo FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Gonzalo Gozalo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Arteixo, Dawid Bartoszewski, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Magdaleno Ciezar arribés a peus de Camilo Pereira, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Arteixo el 0 - 2.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, Arteixo va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Camilo Pereira, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Magdaleno Ciezar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Blaž Bukvić va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Moisés Uría que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Đorđe Ljubinkov de Arteixo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jesús Ignacio Sotero, jugador de Arteixo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 82. Gian Carlo Langella, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.