Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C PALMONES (796703) - Panaderos Alcalá CD (794046) » 130971556: T21/J5/VIII

Liga 130971556 Información oficial sobre el partido 130971556 en Hattrick

18.08.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / VIII.367 (54168)

Fondateam Alineación oficial del equipo 'Fondateam' en el partido 5 - 0 Los Cinturones Fucsias Alineación oficial del equipo 'Los Cinturones Fucsias' en el partido
Patrício Simões (41') 1 - 0
Antonio Ovejero (45') 2 - 0
Czes?aw Lodowski (45') 3 - 0
Laurids Prang (84') 4 - 0
Patrício Simões (86') 5 - 0
Fondateam Alineación oficial del equipo 'Fondateam' en el partido 5 - 0 Los Cinturones Fucsias Alineación oficial del equipo 'Los Cinturones Fucsias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fondateam Alineación oficial del equipo 'Fondateam' en el partido 3 - 0 Los Cinturones Fucsias Alineación oficial del equipo 'Los Cinturones Fucsias' en el partido
Tiene suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fondateam

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, Patrício Simões, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Fondateam es posava per davant!
  • 132 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Al minut 45, Fondateam va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Antonio Ovejero, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 45 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Czesław Lodowski va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Laurids Prang de Fondateam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 135 Minuto 86 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Patrício Simões va demostrar la seva experiència quan al minut 86 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 5 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Fondateam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Czesław Lodowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Hector Ismael va marxar per velocitat al minut 40 i va fer una passada de la mort a Czesław Lodowski, però aquest va fallar.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ignacio Fuste de Fondateam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hector Ismael. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Ovejero de Fondateam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Fuste.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Per Tobiasson.

Los Cinturones Fucsias

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tomasz Buś, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Cinturones van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Ove Linnerud des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cinturones va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Ove Linnerud va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Kord Wetzlar de Cinturones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Paco Magallón no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Abel Bruguera.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): En Carlos Chantta va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.