Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Lugo (989315) - Granada Boys (312957) » 130926142: T21/J7/VII

Liga 130926142 Información oficial sobre el partido 130926142 en Hattrick

01.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / VII.580 (38616)

Union Lugo Alineación oficial del equipo 'Union Lugo' en el partido 2 - 0 tharadic c.f. Alineación oficial del equipo 'tharadic c.f.' en el partido
Valentin Rioult (22') 1 - 0
Inge Berget (30') 2 - 0
Union Lugo Alineación oficial del equipo 'Union Lugo' en el partido 2 - 0 tharadic c.f. Alineación oficial del equipo 'tharadic c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Union Lugo Alineación oficial del equipo 'Union Lugo' en el partido 2 - 6 tharadic c.f. Alineación oficial del equipo 'tharadic c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Lugo

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Union s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Valentin Rioult per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Union va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Inge Berget progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Union va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Manuel Barros va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Víctor Aladro va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hanning Vigelin rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hanning Vigelin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Armide Sabater al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eilon Holtzman va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, Manuel Barros gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentin Rioult de Union va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentin Rioult de Union va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Carmelo Mieres de Union va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rãzvan Goga va entrar en el seu lloc.

tharadic c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Aljaž Levak va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Alberto Someda va fer una estirada espectacular al minut 68, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Rowin Willems.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael De la Viña.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Després de 82 minuts, tharadic va veure com el seu jugador Alejandro Parapertusa havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ippolito Carmellini entraria per ocupar el seu lloc.