Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

biker boyz team (777718) - pulpos (441729) » 130899783: T21/J11/VII

Liga 130899783 Información oficial sobre el partido 130899783 en Hattrick

29.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / VII.109 (38145)

biker boyz team Alineación oficial del equipo 'biker boyz team' en el partido 4 - 1 CK Alineación oficial del equipo 'CK ' en el partido
Ignacio Barriuso de Miguel (4') 1 - 0
Rubén Sinisterra (19') 2 - 0
2 - 1 Joacim Kroeze (58')
Rubén Sinisterra (76') 3 - 1
Edgar Rodríguez (86') 4 - 1
biker boyz team Alineación oficial del equipo 'biker boyz team' en el partido 4 - 1 CK Alineación oficial del equipo 'CK ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
biker boyz team Alineación oficial del equipo 'biker boyz team' en el partido 0 - 1 CK Alineación oficial del equipo 'CK ' en el partido
Tiene mucha potra 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

biker boyz team

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 4 minuts quan Ignacio Barriuso de Miguel va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a biker.
  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Luis Illundain encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Rubén Sinisterra només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 0.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de biker van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Rubén Sinisterra.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Edgar Rodríguez va augmentar l'avantatge de biker a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de biker va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rubén Sinisterra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Frederic Talaya per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yury Emelianov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Javier González-Besada gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yury Emelianov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Javier González-Besada de biker va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldo Villalvilla Martínez de biker va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CK

Goles Goles

  • 151 Minuto 58 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 58, el jugador visitant Joacim Kroeze va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Eugeniu Goicea l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 250 Minuto 35 (Ocasión de falta): Eugeniu Goicea va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 35.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pablo Graham quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Eugeniu Goicea es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ciro Ventimiglia.