Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Catalonia (313055) - victorelmaquina2 (31019) » 130829476: T21/J5/V

Liga 130829476 Información oficial sobre el partido 130829476 en Hattrick

18.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / V.134 (5647)

UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 0 - 1 Tormenta Salvaje Alineación oficial del equipo 'Tormenta Salvaje' en el partido
0 - 1 Jimeno Benlliure (85')
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 0 - 1 Tormenta Salvaje Alineación oficial del equipo 'Tormenta Salvaje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 1 - 0 Tormenta Salvaje Alineación oficial del equipo 'Tormenta Salvaje' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Catalonia

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Catalonia va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Hugo Ekenström va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Alain Théret del Catalonia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Steve Bunter de Catalonia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Robert Jagschitz va sortir coix del terreny de joc, substituït per Hugo Ekenström. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Albert Martín va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marcel Matei.

Tormenta Salvaje

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): El Tormenta era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jimeno Benlliure va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Tormenta va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de José María Feijoo va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Sánchez.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Pieraccini de Tormenta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Stefano Pieraccini, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 303 Minuto 88 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Massimiliano Pignatelli, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.