Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terrinator (48186) - Sant Gabriel FC (47809) » 130818171: T21/J7/III

Liga 130818171 Información oficial sobre el partido 130818171 en Hattrick

01.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / III.12 (3419)

Terrinator Alineación oficial del equipo 'Terrinator' en el partido 4 - 1 Guamasa FC Alineación oficial del equipo 'Guamasa FC' en el partido
Israel Lamberti (25') 1 - 0
Erik Lórán (28') 2 - 0
Erik Lórán (58') 3 - 0
3 - 1 Enrique Jiménez (75')
Erik Lórán (76') 4 - 1
Terrinator Alineación oficial del equipo 'Terrinator' en el partido 4 - 1 Guamasa FC Alineación oficial del equipo 'Guamasa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Terrinator Alineación oficial del equipo 'Terrinator' en el partido 1 - 0 Guamasa FC Alineación oficial del equipo 'Guamasa FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terrinator

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Terrinator va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Israel Lamberti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Erik Lórán va incrementar l'avantatge de Terrinator amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, Terrinator va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Erik Lórán, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Erik Lórán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Terrinator.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Erik Lórán va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Terrinator se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Santiago Costa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Terrinator se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 78 en Erik Lórán ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Luděk Lipka el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de Terrinator Ramiz Gljiva va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Cavit Yazgı va entrar en el seu lloc.

Guamasa FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): Mikel Cabrerizo de Guamasa va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Enrique Jiménez que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Enrique Jiménez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Guamasa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Mateo.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nils Fransson de Guamasa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.