Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Putumayo (48845) - Pajax de Amsterdam (48318) » 130817517: T21/J12/II

Liga 130817517 Información oficial sobre el partido 130817517 en Hattrick

06.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 12 / II.4 (3407)

viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido 4 - 1 Pajax de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Pajax de Amsterdam' en el partido
Peter Henriksson (9') 1 - 0
Luc Zander (25') 2 - 0
2 - 1 Israel Zarza (37')
Gervasio Alcántara (60') 3 - 1
Gervasio Alcántara (89') 4 - 1
viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido 4 - 1 Pajax de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Pajax de Amsterdam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
viciosos debutantes Alineación oficial del equipo 'viciosos debutantes' en el partido 3 - 0 Pajax de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Pajax de Amsterdam' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

viciosos debutantes

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip debutantes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Peter Henriksson va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de debutantes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luc Zander progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Gervasio Alcántara va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de debutantes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gervasio Alcántara progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): debutantes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Peter Henriksson en un 1 contra 1 amb el porter Paco Torrecilla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gervasio Alcántara va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Ramón Alpont de debutantes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pajax de Amsterdam

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Israel Zarza va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Amsterdam, al minut 37. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Israel Zarza va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Israel Zarza va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ursino Unamuno no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kornél Nemesi de Amsterdam es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Kornél Nemesi, de Amsterdam, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Lóránt Törőcsik el va substituir.