Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lucer (122646) - Pajax de Amsterdam (48318) » 130817505: T21/J8/II

Liga 130817505 Información oficial sobre el partido 130817505 en Hattrick

08.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / II.4 (3407)

lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 1 - 2 Pajax de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Pajax de Amsterdam' en el partido
Javier Velázquez (29') 1 - 0
1 - 1 Maximiliaan Becq (41')
1 - 2 Israel Zarza (62')
lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 1 - 2 Pajax de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Pajax de Amsterdam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 1 - 1 Pajax de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Pajax de Amsterdam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lucer

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de lucer van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Javier Velázquez.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Christopher Irlacher va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Almir Medar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Víctor Manuel Aguirre de Cárcer de lucer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Després de 57 minuts jugats, Juha Pirkonen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio .

Pajax de Amsterdam

Goles Goles

  • 164 Minuto 41 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Maximiliaan Becq va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): En Israel Zarza donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 62 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maximiliaan Becq ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stefan Crondahl després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Denis Galliot va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefan Crondahl de Amsterdam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Sisto de Amsterdam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.