Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Exolus CF (47676) - millonarios c.f (49340) » 130817449: T21/J9/II

Liga 130817449 Información oficial sobre el partido 130817449 en Hattrick

15.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / II.3 (3406)

boytoloco Alineación oficial del equipo 'boytoloco' en el partido 2 - 0 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
Nicolaj Melbye (52') 1 - 0
José Antonio Barriuso de Miguel (80') 2 - 0
boytoloco Alineación oficial del equipo 'boytoloco' en el partido 2 - 0 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
boytoloco Alineación oficial del equipo 'boytoloco' en el partido 1 - 0 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

boytoloco

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Nicolaj Melbye va donar a boytoloco un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Antonio Barriuso de Miguel es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David de Paula de boytoloco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Real Sociedad S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gilberto Abrain, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Heriberto Acuña quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sociedad sortien al contraatac. La falta llançada per Heriberto Acuña va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sociedad va anar a parar a la dreta de l'atac on en Massimiliano Ciaccia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lampros Kazakopoulos de Sociedad es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jaime Comprese no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.