Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ancestrales (48120) - F.C Manchester United (48796) » 130817432: T21/J5/II

Liga 130817432 Información oficial sobre el partido 130817432 en Hattrick

18.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / II.3 (3406)

Ancestrales Alineación oficial del equipo 'Ancestrales' en el partido 0 - 2 F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido
0 - 1 Ferdinand Näscher (55')
0 - 2 Emilio Felipe Ried (80')
Ancestrales Alineación oficial del equipo 'Ancestrales' en el partido 0 - 2 F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ancestrales Alineación oficial del equipo 'Ancestrales' en el partido 1 - 2 F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ancestrales

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Ancestrales per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Niclas Nordhall, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Montilla Martos del Ancestrales ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Jürgen Caetta quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Jan Lannerström de Ancestrales va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 69, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lasse Matsson de Ancestrales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C Manchester United

Goles Goles

  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ferdinand Näscher va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Emilio Felipe Ried, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Manchester va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Albores va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Paul Gillain, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 45 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ferdinand Näscher de Manchester amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, Miguel Delgado de Manchester va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.