Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fossa dei Leoni FC (118351) - Almansa Team (123984) » 130817357: T21/J14/II

Liga 130817357 Información oficial sobre el partido 130817357 en Hattrick

20.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / II.1 (3404)

Hail to the Thief Alineación oficial del equipo 'Hail to the Thief' en el partido 0 - 0 ISS Alineación oficial del equipo 'ISS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hail to the Thief Alineación oficial del equipo 'Hail to the Thief' en el partido 1 - 0 ISS Alineación oficial del equipo 'ISS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hail to the Thief

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jan Bernhardsson va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Javier Viaña va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Andreu Segarra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sylvester Benneker va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Thieves va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar San Emeterio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Alberto Laina.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Stein Sagen de Thieves va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Andreu Segarra va prendre el seu rol al minut 31.
  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Jan Bernhardsson de Thieves va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Óscar San Emeterio va prendre el seu rol al minut 64.

ISS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sandro Samples, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): ISS van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 29 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Mikal Nguyen no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Villazán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thorsten Vogl de ISS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.