Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

florevolutions C.F (30792) - Fossa dei Leoni FC (118351) » 130817346: T21/J11/II

Liga 130817346 Información oficial sobre el partido 130817346 en Hattrick

29.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / II.1 (3404)

berdeogas Alineación oficial del equipo 'berdeogas' en el partido 2 - 2 Hail to the Thief Alineación oficial del equipo 'Hail to the Thief' en el partido
José Antonio Trapiello (29') 1 - 0
1 - 1 Stein Sagen (32')
José Antonio Trapiello (71') 2 - 1
2 - 2 Alfredo Palomino (72')
berdeogas Alineación oficial del equipo 'berdeogas' en el partido 2 - 2 Hail to the Thief Alineación oficial del equipo 'Hail to the Thief' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
berdeogas Alineación oficial del equipo 'berdeogas' en el partido 1 - 1 Hail to the Thief Alineación oficial del equipo 'Hail to the Thief' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,3 % 42,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

berdeogas

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del berdeogas contenien la respiració mentre en José Antonio Trapiello s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): José Antonio Trapiello va donar a berdeogas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): berdeogas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Antonio Trapiello ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en João Fontoura.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Enrique Sánchez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manolo Bono.

Hail to the Thief

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Sylvester Benneker va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Stein Sagen es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Alfredo Palomino que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Stein Sagen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Stein Sagen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Jan Bernhardsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 69, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Alzate va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Shalev Sharif va marcar al minut 75 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, un refús desafortunat de Juan Alzate, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joaquín Palencia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessandro Vayá.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de Thieves Walter Giorgio Tursi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Shalev Sharif va entrar en el seu lloc.