Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Farolillo (122350) - Fossa dei Leoni FC (118351) » 130817309: T21/J3/II

Liga 130817309 Información oficial sobre el partido 130817309 en Hattrick

04.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / II.1 (3404)

El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 1 - 4 Hail to the Thief Alineación oficial del equipo 'Hail to the Thief' en el partido
0 - 1 Alfredo Palomino (11')
0 - 2 Alessandro Vayá (27')
Fernando Villarriba (33') 1 - 2
1 - 3 Joaquín Palencia (80')
1 - 4 Walter Giorgio Tursi (89')
El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 1 - 4 Hail to the Thief Alineación oficial del equipo 'Hail to the Thief' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 1 - 1 Hail to the Thief Alineación oficial del equipo 'Hail to the Thief' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,9 % 24,4 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Farolillo

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Fernando Villarriba es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Ricardo Vallberga no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Balodis Matesanz.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): David Balodis Matesanz semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Hail to the Thief

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfredo Palomino va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 27, Thieves va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alessandro Vayá.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joaquín Palencia, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Walter Giorgio Tursi de Thieves va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Thieves va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Sergio Sopeña va quedar-se sol davant el porter José María Antona, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Sergio Sopeña va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Shalev Sharif va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.