Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juventuscf (773859) - Mata CF (125052) » 116172400: T20/J6/X

Liga 116172400 Información oficial sobre el partido 116172400 en Hattrick

05.05.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / X.2892 (171219)

Elrick's Alineación oficial del equipo 'Elrick's' en el partido 2 - 1 cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla Alineación oficial del equipo 'cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla' en el partido
0 - 1 Pedro Iciar (27')
Alex Silva Santos (30') 1 - 1
Edilio Galvano (52') 2 - 1
Elrick's Alineación oficial del equipo 'Elrick's' en el partido 2 - 1 cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla Alineación oficial del equipo 'cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Elrick's Alineación oficial del equipo 'Elrick's' en el partido 5 - 0 cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla Alineación oficial del equipo 'cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elrick's

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Alex Silva Santos va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador Edilio Galvano de Elricks, després de 52 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Delfín Burgo va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Juan Víctor Viniegra va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Pierluigi Argio del Elricks ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pierluigi Argio va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tito Ugía. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tomás Soler Valera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edilio Galvano de Elricks es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván García de Piedra de Elricks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alejandro Hijar, el jugador de Elricks va ser expulsat al minut 79.

cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pedro Iciar va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Michellini de especialdad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Delfino Miras de especialdad no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.