Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

charruas33 (797081) - DAGODAN (122878) » 116081320: T20/J1/IX

Liga 116081320 Información oficial sobre el partido 116081320 en Hattrick

31.03.2007 15:45:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / IX.1782 (177277)

F.C.Skairon Alineación oficial del equipo 'F.C.Skairon' en el partido 1 - 3 pablovegor Alineación oficial del equipo 'pablovegor' en el partido
Antoine Paris (26') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Suárez (26')
1 - 2 Leonel Ruivo (42')
1 - 3 Jaime Osorio Acevedo (85')
F.C.Skairon Alineación oficial del equipo 'F.C.Skairon' en el partido 1 - 3 pablovegor Alineación oficial del equipo 'pablovegor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C.Skairon Alineación oficial del equipo 'F.C.Skairon' en el partido 0 - 7 pablovegor Alineación oficial del equipo 'pablovegor' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Skairon

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): En Vicente Eizmendi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Antoine Paris la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Núñez Vázquez.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Márquez López de F.C.Skairon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antoine Paris.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Lacalle Barahon de F.C.Skairon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

pablovegor

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Ignacio Suárez va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): pablovegor va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 42. Leonel Ruivo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, pablovegor va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jaime Osorio Acevedo.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ignacio Suárez al minut 22 semblava entrar, però Sergio Manuel Luzón va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jaime Osorio Acevedo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Suárez va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Zack Gregory de pablovegor va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Leonel Ruivo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Toms Antiņš després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Manuel Luzón va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ignacio Suárez després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Manuel Luzón va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Antonio Leon Santos de pablovegor es va guanyar la targeta groga merescudament.