Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

leon23 (1436711) - Ivaniums (1340105) » 116014423: T20/J7/IX

Liga 116014423 Información oficial sobre el partido 116014423 en Hattrick

12.05.2007 15:40:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / IX.848 (61119)

galaktico's team Alineación oficial del equipo 'galaktico's team' en el partido 2 - 1 The ferrer's Alineación oficial del equipo 'The ferrer's' en el partido
Johan van Wanrooij (80') 1 - 0
1 - 1 Valentí Conde (81')
Johan van Wanrooij (83') 2 - 1
galaktico's team Alineación oficial del equipo 'galaktico's team' en el partido 2 - 1 The ferrer's Alineación oficial del equipo 'The ferrer's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
galaktico's team Alineación oficial del equipo 'galaktico's team' en el partido 3 - 2 The ferrer's Alineación oficial del equipo 'The ferrer's' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

galaktico's team

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Bent Risager va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de galakticos, Johan van Wanrooij, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bent Risager va anar directament als peus de Johan van Wanrooij que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ginés Herrero va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ginés Herrero del galakticos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Ginés Herrero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de galakticos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Johan van Wanrooij. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Cuca Mussi de galakticos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fábio Formosinho de galakticos es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bent Risager de galakticos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

The ferrer's

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Valentí Conde que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Valentí Conde va estar a punt de posar per davant a ferrers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lennard Deceuninck va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ferrers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlos Botella va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Valentí Conde va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Karlheinz Rothe-Göbel va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rubén Terren.