Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Senatus Populus-que Romanus (798443) - el torpe do muller (778640) » 115848347: T20/J1/VII

Liga 115848347 Información oficial sobre el partido 115848347 en Hattrick

31.03.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / VII.955 (38991)

kjelling Alineación oficial del equipo 'kjelling' en el partido 1 - 0 ES CAMPI........QUI PUGUI Alineación oficial del equipo 'ES CAMPI........QUI PUGUI' en el partido
Siemen Faber (65') 1 - 0
kjelling Alineación oficial del equipo 'kjelling' en el partido 1 - 0 ES CAMPI........QUI PUGUI Alineación oficial del equipo 'ES CAMPI........QUI PUGUI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kjelling Alineación oficial del equipo 'kjelling' en el partido 1 - 0 ES CAMPI........QUI PUGUI Alineación oficial del equipo 'ES CAMPI........QUI PUGUI' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kjelling

Goles Goles

  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 65 gràcies a la jugada de Siemen Faber, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Xavier Morgade arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): kjelling va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jeffrey Azzopardi en un 1 contra 1 amb el porter Marcel Kammermann, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Carlos Comesaña de kjelling gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavier Morgade de kjelling la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Barthélémy Roux de kjelling es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Unzué es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Giuseppe Pantanella de kjelling va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Barthélémy Roux va prendre el seu rol al minut 37.

ES CAMPI........QUI PUGUI

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CAMPI........QUI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mikko Mäkinen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CAMPI........QUI van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alfonso Lavado va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jeffrey Azzopardi es va comportar com un juvenil al minut 63 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Adir Frenkel de CAMPI........QUI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): CAMPI........QUI va fer una substitució al minut 41. Umberto Cavedon va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Simas Belianskis.