Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wanchale (308760) - uda berry (794236) » 115837908: T20/J9/VII

Liga 115837908 Información oficial sobre el partido 115837908 en Hattrick

26.05.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 9 / VII.768 (38804)

Wanchale Alineación oficial del equipo 'Wanchale' en el partido 2 - 1 REAL ALCABON Alineación oficial del equipo 'REAL ALCABON' en el partido
Jesús Alfredo Velzunza (21') 1 - 0
1 - 1 Gabriel Owczarczyk (38')
Marcelo Mesquita (75') 2 - 1
Wanchale Alineación oficial del equipo 'Wanchale' en el partido 2 - 1 REAL ALCABON Alineación oficial del equipo 'REAL ALCABON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wanchale Alineación oficial del equipo 'Wanchale' en el partido 3 - 1 REAL ALCABON Alineación oficial del equipo 'REAL ALCABON' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wanchale

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Wanchale va ser Jesús Alfredo Velzunza.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Wanchale va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 75 Marcelo Mesquita va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Wanchale va estar a punt de marcar quan Niels Vidriksen va fer una passada impressionant a Gratian Vãtavu, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jeremy Mondriaan va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 34 de joc.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tai Yu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Niels Vidriksen del Wanchale ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tai Yu.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesús Alfredo Velzunza va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Víctor Ferrer.

REAL ALCABON

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Gabriel Owczarczyk que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): ALCABON va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Lars Riseth va quedar-se sol davant el porter Julien Germain, però aquest va poder aturar el xut.
  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Adolf Payer va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ALCABON que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Doğan Çelebi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jeremy Mondriaan, el jugador de ALCABON va ser expulsat al minut 55.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lasse Vana de ALCABON la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Després de 64 minuts, ALCABON va veure com el seu jugador Amir Rosenstein havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Oeds-Willem van Kasteel entraria per ocupar el seu lloc.