Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wanchale (308760) - C.D. la Hispalense (438853) » 115837891: T20/J5/VII

Liga 115837891 Información oficial sobre el partido 115837891 en Hattrick

28.04.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / VII.768 (38804)

Wanchale Alineación oficial del equipo 'Wanchale' en el partido 0 - 2 C.D. COMARCA Alineación oficial del equipo 'C.D. COMARCA' en el partido
0 - 1 Diego Molina (45')
0 - 2 Diego Molina (81')
Wanchale Alineación oficial del equipo 'Wanchale' en el partido 0 - 2 C.D. COMARCA Alineación oficial del equipo 'C.D. COMARCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wanchale Alineación oficial del equipo 'Wanchale' en el partido 0 - 1 C.D. COMARCA Alineación oficial del equipo 'C.D. COMARCA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wanchale

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Wanchale va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcelo Mesquita, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Wanchale sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tigo Timmermans, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Álvaro Rodríguez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcelo Mesquita de Wanchale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Jacob Rogstad de Wanchale va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.D. COMARCA

Goles Goles

  • 138 Minuto 45 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Casimiro Castilho la va rematar Diego Molina amb una magnífica volea que va fer pujar per a COMARCA el 0 - 1.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jesús Alfredo Velzunza no va poder aturar Diego Molina de COMARCA, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 81 el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Carlos Pidal va estar a punt de posar per davant a COMARCA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Julien Germain va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): COMARCA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Félix Requejo Rodríguez va quedar-se sol davant el porter Julien Germain, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gustave Raykundalia al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Tai Yu haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a COMARCA al minut 57.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Rafael Izquierdo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Julien Germain, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Guillem Guix va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 87. En Rafael Izquierdo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Diego Molina es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.