Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bilbo (314837) - Legazpi (798078) » 115813004: T20/J14/VII

Liga 115813004 Información oficial sobre el partido 115813004 en Hattrick

30.06.2007 15:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 14 / VII.323 (38359)

hintxas_antifascistas Alineación oficial del equipo 'hintxas_antifascistas' en el partido 0 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
0 - 1 Alberto Eito (70')
hintxas_antifascistas Alineación oficial del equipo 'hintxas_antifascistas' en el partido 0 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hintxas_antifascistas Alineación oficial del equipo 'hintxas_antifascistas' en el partido 0 - 2 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hintxas_antifascistas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de hintxas_antifascist va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Argider Ruiz Olarría, però el porter rival va fer una gran aturada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Lluc Torreyas, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Legazpi

Goles Goles

  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): En Alberto Eito donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 70 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Antonio Poveda quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Legazpi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Juan Carlos Moreno va quedar-se sol davant el porter Javier Fonfría, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vasja Vezirevič va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Carlos Moreno rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Vasja Vezirevič quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xavier Prades ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Alberto Eito quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Wilson Fau, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Marín. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wilson Fau.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Alberto Eito de Legazpi s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.