Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nofx79 (125781) - inmobiliaria arabi (492267) » 115782404: T20/J6/VI

Liga 115782404 Información oficial sobre el partido 115782404 en Hattrick

05.05.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / VI.801 (15119)

ZICOTROPIC Alineación oficial del equipo 'ZICOTROPIC' en el partido 2 - 0 Nadie FC Alineación oficial del equipo 'Nadie FC' en el partido
Alexander Pfluegl (27') 1 - 0
Bauke den Hollander (54') 2 - 0
ZICOTROPIC Alineación oficial del equipo 'ZICOTROPIC' en el partido 2 - 0 Nadie FC Alineación oficial del equipo 'Nadie FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZICOTROPIC Alineación oficial del equipo 'ZICOTROPIC' en el partido 2 - 0 Nadie FC Alineación oficial del equipo 'Nadie FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZICOTROPIC

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 27 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Alexander Pfluegl. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bauke den Hollander va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Ton Grooten va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Alexander Pfluegl del ZICOTROPIC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Narsutis Butminas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francesco Chiriatti de ZICOTROPIC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ton Grooten de ZICOTROPIC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nadie FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nadie va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Wijnand Frieling, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Fernández va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nadie que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Roc Clariana va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 25. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Darren Brown la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Nadie havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roc Clariana de Nadie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Casal de Nadie es va guanyar la targeta groga merescudament.