Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dzudo83 (47764) - CD San Roque de Lepe SAD. (120716) » 115727766: T20/J13/V

Liga 115727766 Información oficial sobre el partido 115727766 en Hattrick

23.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 13 / V.81 (5594)

canteranos Alineación oficial del equipo 'canteranos' en el partido 2 - 1 ALLIGnATOR Alineación oficial del equipo 'ALLIGnATOR' en el partido
Carlos Fernández (25') 1 - 0
Carlos Fernández (75') 2 - 0
2 - 1 Samuel de la Puente (79')
canteranos Alineación oficial del equipo 'canteranos' en el partido 2 - 1 ALLIGnATOR Alineación oficial del equipo 'ALLIGnATOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
canteranos Alineación oficial del equipo 'canteranos' en el partido 1 - 1 ALLIGnATOR Alineación oficial del equipo 'ALLIGnATOR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,3 % 60,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

canteranos

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els seguidors del canteranos contenien la respiració mentre en Carlos Fernández s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Carlos Fernández va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Javier Amescua, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): José Ramíl quasi marca en una jugada assajada de córner que Iván Xamar havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Ramíl de canteranos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 76 va fer que José Ramíl de canteranos hagués d'abandonar el terreny de joc. Carlos Socas Navarro va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

ALLIGnATOR

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Samuel De La Puente va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Allgntr va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Carl Dorth va encarar al porter al 40, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de José Bizama va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Wim van Meerkerk. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Krzysiek Korenkiewicz de Allgntr va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bernardo Méndez va prendre el seu rol al minut 54.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Samuel De La Puente.
  • 301 Minuto 46 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Kazek Guzenda no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.