Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaPutaBanda (1436563) - larache (1432727) » 101026899: T19/J5/IX

Liga 101026899 Información oficial sobre el partido 101026899 en Hattrick

06.01.2007 15:40:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 5 / IX.199 (60470)

a PoR eLLoS oe! Alineación oficial del equipo 'a PoR eLLoS oe!' en el partido 3 - 0 beibeee Alineación oficial del equipo 'beibeee' en el partido
Víctor Acero (40') 1 - 0
Manolo Camino (44') 2 - 0
Juan Norro (65') 3 - 0
a PoR eLLoS oe! Alineación oficial del equipo 'a PoR eLLoS oe!' en el partido 3 - 0 beibeee Alineación oficial del equipo 'beibeee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
a PoR eLLoS oe! Alineación oficial del equipo 'a PoR eLLoS oe!' en el partido 5 - 0 beibeee Alineación oficial del equipo 'beibeee' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a PoR eLLoS oe!

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): ELLOS va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Víctor Acero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ELLOS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manolo Camino va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Juan Norro va incrementar l'avantatge de ELLOS amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Víctor Acero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ELLOS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Valiente Paniagua de ELLOS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Valiente Paniagua de ELLOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

beibeee

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Julio César Cabrera haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a beibeee al minut 20.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de beibeee va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco De Pablo Gómez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): El beibeee va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Carlos Rodero la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Justo Morgado de beibeee va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, José Mucientes de beibeee va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 45 (Tirita): Al minut 45, Francisco De Pablo Gómez de beibeee es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ramón Álvarez Sánchez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Paweł Patelski.