Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madruga F.S. (773420) - raspadaracingteam (994038) » 100962321: T19/J6/VIII

Liga 100962321 Información oficial sobre el partido 100962321 en Hattrick

13.01.2007 15:15:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 6 / VIII.1669 (179212)

Madruga F.S. Alineación oficial del equipo 'Madruga F.S.' en el partido 3 - 1 PIXIN'S FC Alineación oficial del equipo 'PIXIN'S FC' en el partido
0 - 1 Peter Matsson (35')
Abdelkader Tahar (51') 1 - 1
Abdelkader Tahar (66') 2 - 1
Mink Hagestijn (79') 3 - 1
Madruga F.S. Alineación oficial del equipo 'Madruga F.S.' en el partido 3 - 1 PIXIN'S FC Alineación oficial del equipo 'PIXIN'S FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Madruga F.S. Alineación oficial del equipo 'Madruga F.S.' en el partido 1 - 0 PIXIN'S FC Alineación oficial del equipo 'PIXIN'S FC' en el partido
Tiene suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madruga F.S.

Goles Goles

  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Abdelkader Tahar de Madruga va aconseguir igualar el partit al minut 51, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, Roberto Vitale va pentinar un córner cap al segon pal que Abdelkader Tahar va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joakim Utterborg va treure un córner llarg cap al segon pal que en Mink Hagestijn, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Madruga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roberto Vitale en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Noroña, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Fabian Yildirim es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antone Wilson de Madruga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Mink Hagestijn de Madruga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PIXIN'S FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Peter Matsson de PIXINS va fer un bon esprint per escapar-se de Roberto Ocaña i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Peter Matsson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PIXINS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Abdelkader Tahar va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Mikas Napeklys va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Mikko Kleemola l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Costin Gavrilescu de PIXINS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Renze Handgraaf de PIXINS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Mikko Kleemola de PIXINS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Pablo Noroña va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de PIXINS es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.