Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sargentos (488579) - España x (308312) » 100777323: T19/J3/V

Liga 100777323 Información oficial sobre el partido 100777323 en Hattrick

23.12.2006 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / V.95 (5608)

Imperiales team Alineación oficial del equipo 'Imperiales team' en el partido 1 - 1 Doloretes F.C. Alineación oficial del equipo 'Doloretes F.C.' en el partido
0 - 1 Theo Reppert (10')
Patvakan Kachigyan (81') 1 - 1
Imperiales team Alineación oficial del equipo 'Imperiales team' en el partido 1 - 1 Doloretes F.C. Alineación oficial del equipo 'Doloretes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imperiales team Alineación oficial del equipo 'Imperiales team' en el partido 1 - 0 Doloretes F.C. Alineación oficial del equipo 'Doloretes F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperiales team

Goles Goles

  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 81 minuts quan Stefan Terreehorst va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Patvakan Kachigyan, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Stefan Terreehorst que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Anders Askenlind hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Naizaque es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Víctor Muñoz de Imperiales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Doloretes F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Doloretes va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Theo Reppert aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Doloretes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kullervo Mahlio, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lars Kasseler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Iker Jiménez de Doloretes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.