Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

baix segria1 (119452) - Madreñas United (48062) » 100771420: T19/J10/IV

Liga 100771420 Información oficial sobre el partido 100771420 en Hattrick

10.02.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 10 / IV.53 (3476)

basurillas Alineación oficial del equipo 'basurillas' en el partido 0 - 2 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
0 - 1 Xavér Jáksó (18')
0 - 2 Ramón Reyes (73')
basurillas Alineación oficial del equipo 'basurillas' en el partido 0 - 2 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
basurillas Alineación oficial del equipo 'basurillas' en el partido 1 - 1 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,8 % 12,9 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

basurillas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gonzalo Moreno! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 el basurillas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Óscar Llorente no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Carlo Bazoli quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Moreno va estar a punt d'empatar per a basurillas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Eduardo Campillo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Gonzalo Moreno va disposar d'una bona oportunitat al minut 77, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Portález.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Niels Erik Karlsen de basurillas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Karlos Balay de basurillas va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jens Gammelgard va entrar en el seu lloc.

Madreñas United

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Xavér Jáksó donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Alberto Dacal va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Madreñas, Ramón Reyes, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ruimán Díaz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pontus Oskarsson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Pontus Oskarsson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Karlos Balay va estar atent i va desviar la pilota a córner.