Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sad montalban (47425) - Atletico Agujetas (121293) » 100767571: T19/J12/II

Liga 100767571 Información oficial sobre el partido 100767571 en Hattrick

24.02.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 12 / II.4 (3407)

Los camelamelapela Alineación oficial del equipo 'Los camelamelapela' en el partido 5 - 1 Effenberg Kahn Alineación oficial del equipo 'Effenberg Kahn' en el partido
0 - 1 Kenneth Miðtún (2')
Víctor Lanuza (38') 1 - 1
Anders Berglind (39') 2 - 1
Vincent Salter (55') 3 - 1
Elpidio Dueña (68') 4 - 1
Edvin Jakobsen (72') 5 - 1
Los camelamelapela Alineación oficial del equipo 'Los camelamelapela' en el partido 5 - 1 Effenberg Kahn Alineación oficial del equipo 'Effenberg Kahn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Los camelamelapela Alineación oficial del equipo 'Los camelamelapela' en el partido 9 - 1 Effenberg Kahn Alineación oficial del equipo 'Effenberg Kahn' en el partido
Es un cenizo 9.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los camelamelapela

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Víctor Lanuza de camelamelapela va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Anders Berglind va donar a camelamelapela un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de camelamelapela va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vincent Salter progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Elpidio Dueña de camelamelapela va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, camelamelapela va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Edvin Jakobsen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Miguel de Mora gairebé va marcar per a camelamelapela des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Anders Berglind, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fausto Palma de camelamelapela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Fausto Palma, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Effenberg Kahn

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kenneth Miðtún que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Effenberg.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Effenberg va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Narcis Coman es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Kenneth Miðtún de Effenberg va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Peter Antretter va prendre el seu rol al minut 18.
  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): Després de 53 minuts jugats, Peter Antretter es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juha-Pekka Forss.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Timon de Cler, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.