Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) - Pajax de Amsterdam (48318) » 100767536: T19/J4/II

Liga 100767536 Información oficial sobre el partido 100767536 en Hattrick

30.12.2006 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 4 / II.4 (3407)

C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 1 - 1 Pajax de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Pajax de Amsterdam' en el partido
0 - 1 Kevin Montes (35')
Jorma Seppänen (40') 1 - 1
C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 1 - 1 Pajax de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Pajax de Amsterdam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 1 - 0 Pajax de Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Pajax de Amsterdam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Juventus

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Jorma Seppänen va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En José Luis Vallejera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Juventus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Pedro Muñoz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Juventus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Juventus enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Juventus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergi Buenafuente va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paco Torrecilla.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alan Beath va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Paco Torrecilla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Juventus va estar a punt de posar-se per davant al minut 76 però José Luis Vallejera va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Garzón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ma Ah-loh va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jorma Seppänen.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): Andrej Furčić va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alberto Santa Cruz. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Pajax de Amsterdam

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Kevin Montes era molt més ràpid que el defensa Jorma Seppänen. Al minut 35, el jugador de Amsterdam va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Stefan Crondahl que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jordi Garzón va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 69 de joc.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Amsterdam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kevin Montes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Amsterdam van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 87 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Àlex Coll, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maximiliaan Becq de Amsterdam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Kevin Montes de Amsterdam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Ignacio Laborda de Amsterdam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Crondahl de Amsterdam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Ignacio Laborda de Amsterdam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.