Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitelos FC (30550) - flamenco chico (48456) » 100767497: T19/J9/II

Liga 100767497 Información oficial sobre el partido 100767497 en Hattrick

03.02.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 9 / II.3 (3406)

Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 1 - 2 ALCOHOL VIAJES Alineación oficial del equipo 'ALCOHOL VIAJES' en el partido
0 - 1 Rafael Balcol (33')
Anthony Carre (35') 1 - 1
1 - 2 Hugo Lechuga (36')
Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 1 - 2 ALCOHOL VIAJES Alineación oficial del equipo 'ALCOHOL VIAJES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 0 - 4 ALCOHOL VIAJES Alineación oficial del equipo 'ALCOHOL VIAJES' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radical Jokers

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Jokers va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Anthony Carre, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Robert Garcia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquel Benet de Jokers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ALCOHOL VIAJES

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de ALCOHOL Rafael Balcol va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Hugo Lechuga de ALCOHOL va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Enric Rodríguez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Demyan Nedelko havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Pedro Tomás Quevedo va estar a punt de posar per davant a ALCOHOL amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vladimir Rusu va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Rafael Balcol al minut 40.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hugo Lechuga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leopold Pannekoek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Rafael Balcol de ALCOHOL es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 56 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Blanco va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alkinoos Alexoudas.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Després de 67 minuts jugats, Demyan Nedelko es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Patryk Antoszewski.