Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los grupos mejores (48399) - Comando Baker (30629) » 100767461: T19/J14/II

Liga 100767461 Información oficial sobre el partido 100767461 en Hattrick

10.03.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 14 / II.2 (3405)

XO OISHI Alineación oficial del equipo 'XO OISHI' en el partido 3 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
Virgílio Oliveira (33') 1 - 0
Virgílio Oliveira (49') 2 - 0
Virgílio Oliveira (87') 3 - 0
XO OISHI Alineación oficial del equipo 'XO OISHI' en el partido 3 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
XO OISHI Alineación oficial del equipo 'XO OISHI' en el partido 2 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XO OISHI

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): OISHI va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Virgílio Oliveira va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Virgílio Oliveira de OISHI va fer un bon esprint per escapar-se de Alessandro Bettio i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): En Raúl Sánchez semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 87 de partit. En Virgílio Oliveira del OISHI s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a OISHI per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Cobos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): OISHI va gaudir d'un penal a favor al minut 29, però el jugador Magnus Nordblom va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Sylvain Romain.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Félix Etxeberría gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sylvain Romain va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Francesco Molteni gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sylvain Romain va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 82 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Magnus Nordblom estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Francisco Rivada, de OISHI, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jelmer Bastiaensen el va substituir.

Comando Baker

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Comando va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Sánchez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Comando van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Víctor Manuel Ila va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Comando va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Johannes Paatelainen va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Tjibbe Komrij de Comando va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.